Persoons speelt kampioen met Knokke: Jammer van het titelfeest

Persoons speelt kampioen met Knokke: "Jammer van het titelfeest"

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 12:23za 28-03-2020 om 12:23

Nu beslist werd dat er in de amateurreeksen en provinciale competities van ons land niet meer gevoetbald wordt, is ook gewezen Lokeren-coryfee Koen Persoons aan het einde gekomen van zijn seizoen. Hij stevende met Royal Knokke FC af naar de titel en die komt er nu ook. Zonder te spelen weliswaar.

De inmiddels 36-jarige Koen Persoons speelde zeven seizoenen voor Sporting Lokeren, waarna hij via OH Leuven tot bij amateurclub Royal Knokke FC kwam. Daar maakte de kustploeg een fantastisch seizoen mee. "We waren al voor 99 procent zeker dat we kampioen gingen worden", zei Persoons bij Het Laatste Nieuws. “Bij ons was de situatie dus anders dan bij veel uitgeroepen kampioenen.”

Bij Knokke, waar ook Tom De Sutter (ex-Anderlecht en Club Brugge) samen met Persoons in de ploeg speelt, kon het haast niet meer mislopen dit seizoen. Toch zorgden de geruchten over een eventuele stopzetting van de competitie zónder kampioen voor onrust in het team. "Daar hadden we toch hard rekening mee gehouden", reageert Persoons opgelucht. "Dit lijkt de enige juiste beslissing."

Ondanks de titel kreeg Persoons wel niet de gedroomde wedstrijd voor het kampioenschap. "Jammer dat dit titelfeest ons wordt afgenomen, al is dat een groot woord. Volksgezondheid gaat boven alles. We kunnen hier niets aan veranderen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws