Coucke belt tevergeefs met 'de kleintjes': 'Verbaasd over tegenstand'

Coucke belt tevergeefs met 'de kleintjes': 'Verbaasd over tegenstand'

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 09:44za 28-03-2020 om 09:44

RSC Anderlecht is een voorstander om na de coronacrisis de Jupiler Pro League te hervatten. Anderlecht-voorzitter Marc Coucke doet er veel aan om de ploegen aan zijn kant te krijgen, maar komt voorlopig van een kale kermis thuis.

Tijdens een conferencecall hebben de profclubs het over het al dan niet vervolg van de competitie gehad. Coucke – die met Anderlecht nog hoopt op Europees voetbal – gaat voor een vervolg van het seizoen 2019 – 2020. Tijdens de vergadering vond hij evenwel weinig bondgenoten.

Nadien zocht Coucke nog naar medestanders. 'Ook nadien nog belde hij verschillende clubleiders - hij was verbaasd door de tegenkanting die hij kreeg -, maar dat leverde helemaal niks op. Vooral de kleintjes willen niet meer spelen. Als zij hun zin krijgen, hoeft voor RSCA ook de laatste speeldag van de reguliere competitie niet meer', schrijft Het Laatste Nieuws.

Coucke gaf eerder al aan dat hij denkt dat Anderlecht via de Play-Offs nog een Europees ticket kan afdwingen. De voorzitter van RSC Anderlecht liet ook wel verstaan dat gezondheid prioriteit nummer één is voor hem.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws