OFFICIEEL: Antwerp meldt opnieuw goed nieuws over Myoshi

OFFICIEEL: Antwerp meldt opnieuw goed nieuws over Myoshi

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 08:47za 28-03-2020 om 08:47

Laatste update: maandag 6 april 2020 om 13:12ma 06-04-2020 om 13:12

Koji Miyoshi blijft een speler van Royal Antwerp FC. De Antwerpenaren hebben de optie in het contract van de Japanse huurling gelicht. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Antwerp huurde dit seizoen Miyoshi van Kawasaki Frontale. Het wist destijds een optie tot koop te bedwingen en zou die nu gelicht hebben. Miyoshi zelf gaf eerder al aan een langer verblijf op de Bosuil te zien zitten. De 22-jarige aanvaller is nu voor drie extra seizoenen verbonden aan Antwerp.

Dit seizoen kwam Miyoshi veertien keer in actie in de Jupiler Pro League namens Antwerp. Daarin scoorde hij één keer. De Japanner trof in september raak tegen Anderlecht. Miyoshi deed ook één keer mee in de Beker van België. In de zesde ronde van de Croky Cup liet hij twee keer de netten trillen tegen Lokeren. Een vervelende enkelblessure weerhield Miyoshi om in meer wedstrijden voor The Great Old te spelen.

Update: Miyoshi heeft bij Antwerp zijn contract gezet onder een contract tot 2023. De Japanner komt zo definitief over van Kawasaki Frontale.

Update: Opvallend, Antwerp bevestigde maandag opnieuw dat Miyoshi tot 2023 op de Bosuil blijft. Het deed dat met hetzelfde bericht als enkele dagen geleden. Het bericht van 28 maart is plots wel weg op het Twitter-account van The Great Old.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Deed Antwerp een goede zaak door Miyoshi vast te leggen?

Ja
95%
Nee
5%
(252 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws