Eerste zomertransfer van Club Brugge afgeblazen: 'Gezakt voor medische testen'

Eerste zomertransfer van Club Brugge afgeblazen: 'Gezakt voor medische testen'

28-03-2020 08:35
7

Het stond in de sterren geschreven dat Club Brugge Manfred Ugalde ging aantrekken. Tot een transfer komt het evenwel niet. Ugalde geraakte naar verluidt niet door de medische testen.

Ugalde is een 17-jarig talent uit Costa Rica. Momenteel staat hij onder contract bij Deportivo Saprissa. Club Brugge wilde de aanvaller tijdens de zomer naar ons land halen, maar dat zal nu toch niet gebeuren. Volgens Diario Extra geraakte Ugalde niet door zijn medische testen. Een transfer naar ons land is daarom niet meer langer aan de orde.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚨 MANFRED SE QUEDA 🚨 Al parecer no pasó las pruebas médicas ni deportivas. El presidente de Saprissa nos explicó la situación 👌🏻 mientras Kurt Morsink ni siquiera se dignó a contestar 🤷🏻‍♂️

Een bericht gedeeld door Modo Fútbol (@modofutbolcr) op

Juan Carlos Rojas, de voorzitter van Deportivo Saprissa, wijst naar het coronavirus als boosdoener voor het in het water vallen van de transfer. 'Er is veel interesse in de speler, maar door de huidige gang van zaken wachten clubs af. Zodra de crisis voorbij is, zullen we kijken welke interesse er in Ugalde nog concreet is.'

De Costa Ricaanse bron had gehoopt op meer uitleg over het falen van de medische testen van Ugalde en nam contact op met Kurt Morsink. De makelaar van Ugalde lijkt evenwel tijdelijk van de wereld verdwenen te zijn: 'Hij antwoordt niet en laat zijn WhatsAppgesprek op twee blauwe vinkjes staan', schrijft Diario Extra cynisch.