Dembélé maakte indruk in Nederland: 'Beste met wie ik op veld heb gestaan'

Dembélé maakte indruk in Nederland: 'Beste met wie ik op veld heb gestaan'

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 23:13vr 27-03-2020 om 23:13

Laatste update: zaterdag 28 maart 2020 om 08:10za 28-03-2020 om 08:10

Danny Koevermans ziet Moussa Dembélé als de beste speler waarmee hij ooit heeft samengespeeld. De voormalig aanvaller van onder meer AZ en PSV speelde met de Belg samen in Alkmaar.

Koevermans raakte diep onder de indruk van de krachtpatser, die bij AZ nog als aanvaller speelde. "Met afstand de beste speler met wie ik ooit op een veld heb gestaan", geeft hij aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hij kwam naar AZ als spits, maar verhuisde langzaam steeds meer naar achteren. Uiteindelijk is hij uitgegroeid tot een 'gruwelijke' controleur."

Dembélé had een grote toekomst voor zich, zo dacht Koevermans. De Belg speelt op het moment in China, bij Guangzhou R&F. "Hij had gewoon alles: zo snel, zo sterk, zo technisch... Echt een genot om naar te kijken", vervolgt Koevermans. "Als hij nog net iets meer rust voor de goal had gehad, was hij denk ik echt uitgegroeid tot een speler van FC Barcelona of Real Madrid, sowieso. Maar hij was bij Tottenham Hotspur nu al weergaloos."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws