Nog geen abonnementen voor fans Antwerp: We kunnen niets doen

Nog geen abonnementen voor fans Antwerp: "We kunnen niets doen"

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 17:04vr 27-03-2020 om 17:04

De kans wordt steeds groter dat we enkele maanden geen grote publieksevenementen meer krijgen in ons land. Dat betekent mogelijk ook voetbal zonder fans. Wat dan met de voetbalabonnementen?

Bij Antwerp kan men daar nog geen al te grote speculaties over maken. "Het is heel moeilijk om daar nu al iets over te zeggen", vertelt Antwerp-manager Sven Jaecques aan Sporza. "Maar ik denk dat onze fans wel nog abonnementen zullen kopen."

Toch is het nog onduidelijk wat er met komend seizoen zal gebeuren. Er worden dus nog geen abonnementen verkocht bij Antwerp. "We zetten dat even in de koelkast", geeft Jaecques aan.

"Veel media en supporters vragen nieuws, maar ik denk dat we vandaag nog niets kunnen doen. Wat kunnen we al vertellen? Officieel weten wij ook alleen dat er tot 30 april geen evenementen met publiek zijn toegelaten. Natuurlijk kunnen wij ook wel inschatten dat die periode waarschijnlijk verlengd zal worden. Maar dan nog, spreken we over september of december?"

Begin competitie
Ook bij Antwerp blijft het dus flink gissen. "We weten niet wanneer de competitie weer zal starten, we weten niet wanneer er weer publiek mag komen kijken, we weten niet hoeveel tv-geld we verliezen, ... Pas als je dat weet, kunnen we inschatten wat we als club aankunnen en of we een inspanning moeten vragen aan onze supporters."

Jaecques gelooft wel dat er volgend seizoen weer een volle Bosuil te zien zal zijn. "Als iedereen van dit seizoen opnieuw een abonnement wil, zitten we vol. Dat geldt ook voor onze businessplaatsen", klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws