De Sutter kan plots een titel vieren: 'Het is raar, maar wel logisch'

De Sutter kan plots een titel vieren: 'Het is raar, maar wel logisch'

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 16:47vr 27-03-2020 om 16:47

Het voetbalseizoen van Eerste Amateurklasse tot en met de Vierde Provinciale is defitinief afgelopen. De huidige stand wordt behouden waardoor ook de kampioenen bekend zijn. Eén van die kampioenen is Royal Knokke FC, de club van Tom De Sutter.

Na titels met Anderlecht kan hij nu ook een titel in de Tweede Amateurklasse vieren. Daar eindigde Knokke FC als eerste. "Er worden al veel virtuele pintjes getapt, zag ik in de WhatsAppgroep", reageerde De Sutter bij Het Laatste Nieuws.

"Het is raar om op deze manier tot kampioen uitgeroepen te worden, maar er gebeuren wel meer rare dingen de laatste tijd. Daarom vind ik het wel logisch dat ze deze beslissing hebben genome", geeft hij aan. Al was er weinig twijfel over dat Knokke de titel ging pakken. "We waren eigenlijk al kampioen omdat we 18 punten voorsprong hebben op de tweede, met nog een handvol matchen te spelen. Na onze laatste wedstrijd hebben we eigenlijk al een beetje gevierd, al zijn we nog niet voluit gegaan."

De Sutter wordt in juli 35 jaar oud. Aan stoppen denkt hij echter nog niet. "Ik heb nog één jaar contract bij Knokke. De club is heel ambitieus, als ze nu niet plots beslissen om zeven keer per week te trainen, wil ik zeker nog een jaartje doorgaan", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws