OFFICIEEL: Antwerp verlengt contracten van drie talenten

OFFICIEEL: Antwerp verlengt contracten van drie talenten

27-03-2020 15:22 Laatste update: 28-03-2020 09:19
1

Het verhaal tussen Robbe Quirynen en Antwerp is nog niet afgelopen. De achttienjarige verdediger had een aflopend contract, maar The Great Old heeft besloten om de optie in zijn contract te lichten. Daardoor wordt zijn verbintenis met twee seizoenen verlengd.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Quirynen wordt gezien als één van de grootste talenten bij Antwerp en mocht al debuteren voor The Great Old. Hij kon in het begin van het seizoen ook overtuigen, maar verdween door ziekte en blessures uiteindelijk uit beeld. Hij speelde tot dusver vijf partijen voor Antwerp.

The Great Old ziet veel toekomst in Quirynen en besloot dan ook om de optie te lichten. Quirynen, die zowel als links- als rechtsachter uit de voeten kan, maakt momenteel ook deel uit van de Belgische U19.

Update: Antwerp heeft bevestigd dat het contract van Quirynen is verlengd met twee extra seizoenen. De jonge rechtsachter blijft tot 2022 bij The Great Old. 'Ook de opties van Haoran Li (beloften) en Laurent Mendy (uitgeleend) zijn gelicht. De overeenkomst van beide spelers werd met één seizoen verlengd', klinkt het op de Bosuil.