Beerschot-Antwerp? Anderlecht-Club Brugge? Telenet laat kijkers zelf kiezen

Beerschot-Antwerp? Anderlecht-Club Brugge? Telenet laat kijkers zelf kiezen

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 20:30do 26-03-2020 om 20:30

Geen live voetbal meer op de Europese velden en dus ook geen mogelijkheden voor Telenet en Play Sports om wedstrijden uit te zenden. Heel wat klanten besloten ook om hun abonnement tijdelijk stop te zetten. Telenet grijpt in met een vernieuwd aanbod.

Via een persbericht op de officiële website kondigt het bedrijf aan dat het aanbod op Play Sports er anders uit zal zien. 'Daarom vult Telenet het sportaanbod in de maanden april en mei aan met straffe films. Concreet zullen de Play Sports-kanalen 5 tot en met 8 (kanaalnummers 204 tem 207) ingevuld worden met de films en series van Play More', schrijft men.

'Zo krijgen deze klanten toegang tot films zoals ‘Diego Maradona’ en ‘Coureur’ (vanaf 5/4), naast uiteraard ook heel wat blockbusters (zoals Men in Black: International, Dragged Across Concrete en Rocketman) en kids titels (zoals The Secret Life of Pets 2)', valt er te lezen.

Legendarische voetbalpartijen
Play Sports is uiteraard nog steeds een sportkanaal, waardoor er ook wordt ingezet op sportcontent. 'De afgelopen dagen konden klanten al eigen programma’s zoals Belga Sport, T1 of De Kantine bekijken', meldt Telenet.

Maar men duikt ook het archief in. 'Ook worden heruitzendingen van legendarische wedstrijden gepland. Kijkers kunnen zelf mee stemmen over welke wedstrijden worden heruitgezonden, zoals een Antwerpse derby uit de oude doos: Antwerp – Beerschot. Telenet bekijkt daarnaast ook welke andere invullingen er op korte termijn mogelijk zouden zijn in het aanbod.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws