UPDATE: 'Didillon wil bij Genk blijven, maar Limburgers wachten af'

UPDATE: 'Didillon wil bij Genk blijven, maar Limburgers wachten af'

26-03-2020 16:01 Laatste update: 28-03-2020 09:05
8

KRC Genk nam afgelopen winter Thomas Didillon op huurbasis over van RSC Anderlecht. Op korte tijd maakte de Fransman ook indruk. Genk moet binnenkort beslissen over een definitieve aankoop. Didillon wil alvast langer blijven.

Genk wist een aankoopoptie te bedingen in het huurcontract en kan Didillon voor een so van 1,65 miljoen euro overnemen van Anderlecht. Genk lijkt overtuigd van de Franse doelman en ook Didillon zelf heeft het naar zijn zin in Limburg.

Een langer verblijf sluit hij dus ook zeker niet uit. "Op dit moment heb ik het gevoel dat ik er het maximale uitgehaald heb. Hopelijk leidt dat tot meer, want ik denk dat dit echt een goede club is om progressie te maken", klinkt het in Le Républicain Lorrain.

"Ik heb hier een fantastische keeperstrainer. Op training is het dus geniaal. Bovendien hebben we een Duitse trainer in een groep Vlamingen, dus qua werklust zitten we ook goed", besluit hij.

Update: Didillon zou zelf graag bij KRC Genk blijven, maar de landskampioen nam nog geen beslissing in het dossier van de Anderlecht-huurling. 'Navraag leert ons evenwel dat Genk nog geen knopen over Didillon heeft doorgehakt', schrijft Het Laatste Nieuws.