'Geen leegloop bij Ajax, maar Club Brugge mag nog wel hopen op Marin'

'Geen leegloop bij Ajax, maar Club Brugge mag nog wel hopen op Marin'

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 14:25do 26-03-2020 om 14:25

De coronacrisis heeft zijn weerslag op de transferzomer van Ajax. Directeur voetbalzaken Marc Overmars rekent niet langer op een leegloop uit de Johan Cruijff Arena, zo schrijft Voetbal International. Toch mag Club Brugge nog wel hopen op Razvan Marin.

Ajax staat open voor een vertrek van Joël Veltman, die een mooie stap wordt gegund. Miljoenenaankopen Edson Álvarez en Razvan Marin sturen logischerwijs ook aan op een vertrek als hun situatie niet verbetert. De kans dat de Mexicaan en de Roemeen in dat geval worden verhuurd is reëel, omdat ze op dit moment niet hun transferbedrag zullen terugverdienen. Club Brugge wordt al een tijdje in verband gebracht met Marin.

Paar vertrekkers
Volgens het weekblad gaan de Amsterdammers er nog wel vanuit dat André Onana en Nicolás Tagliafico in navolging van Hakim Ziyech vertrekken, maar veel andere steunpilaren blijven mogelijk binnenboord. Zo houdt Ajax er 'inmiddels serieus rekening mee' dat de overstap van Sergiño Dest naar Bayern München niet doorgaat.

Ook rekent de Eredivisie-koploper op een langer verblijf van Donny van de Beek, meldt VI. Hoewel duidelijke afspraken met het management van de middenvelder zijn gemaakt, is de kans klein dat hij nu de hoofdprijs oplevert. Ajax lijkt te willen wachten tot de markt zich heeft hersteld. Komen clubs als Real Madrid en Manchester United toch met een megabod, dan vertrekt Van de Beek wel.

Voorin blijft de selectie redelijk intact, is de verwachting. De kans is aannemelijk dat David Neres gezien de coronacrisis en zijn zware blessure in de Johan Cruijff Arena blijft. Dat Ajax met Antony al een landgenoot vastlegde, juicht de Braziliaanse dribbelaar alleen maar toe.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Club Brugge voor Marin gaan?

(104 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws