Antwerp-fans blijven hopen: “Het zou een mooie afsluiter van het seizoen zijn”

Antwerp-fans blijven hopen: “Het zou een mooie afsluiter van het seizoen zijn”

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 15:15do 26-03-2020 om 15:15

De bekerfinale tussen Royal Antwerp Football Club en Club Brugge leek een hoogdag te gaan worden voor de supporters. De coronacrisis lijkt echter roet in het eten te gooien. De fans van Antwerp blijven hopen.

De supporters van Antwerp hopen dat de bekerfinale op een latere datum mét fans kan doorgaan. “We hopen dat dat bijvoorbeeld eind juni mogelijk zal zijn”, zegt François Nooytens van de Antwerp Supporters Federatie aan Het Nieuwsblad. “Het zou een mooie afsluiter van het seizoen zijn.”

De fans langs beide kampen willen duidelijkheid. “Dan moeten ze de finale maar achter gesloten deuren spelen. Er moet namelijk duidelijkheid komen over de Europese tickets. De match laten doorgaan zou zekerheid brengen. Ik krijg heel veel vragen, maar heb weinig antwoorden.”

“Wij zouden met zeven volle bussen naar Brussel afreizen”, gaat Nooytens verder. “Al het geld is gestort. Zolang er geen definitieve afgelasting komt, kan ik de mensen niet terugbetalen. De meesten leggen zich natuurlijk neer bij de situatie, maar er is veel onzekerheid.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws