Hartverwarmend: wekelijks bellen met bejaarde seizoenkaarthouders Norwich

Hartverwarmend: wekelijks bellen met bejaarde seizoenkaarthouders Norwich

Gepubliceerd: donderdag 26 maart 2020 om 14:14do 26-03-2020 om 14:14

Hartverwarmend: Tim Krul heeft, net als zijn ploeggenoten bij Norwich City, een telefoonlijst met tientallen bejaarde seizoenkaarthouders, die hij wekelijks belt voor een praatje. Dat vertelt de doelman aan De Telegraaf.

Norwich heeft volgens Krul 'relatief veel oude seizoenkaarthouders'. Die staan gedurende de coronacrisis, waarin iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, niet alleen. "Daarom hebben alle spelers van de club een lijst meegekregen met de telefoonnummers van tientallen ouderen", vertelt Krul.

"We bellen ze elke week even op en als er een psychisch of lichamelijk probleem is, melden we dat bij Norwich City. Het betreft echter meestal een leuk gesprekje over voetbal en dat wordt bijzonder gewaardeerd."

Krul haalt er veel voldoening uit. "Mijn overbuurvrouw is 94 en laatst heb ik haar geholpen met de boodschappen. Gevalletje kleine moeite, groot plezier", besluit de doelman, die onlangs terugkeerde in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. Met Norwich bungelt hij onderaan de Premier League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws