Antwerp binnenkort kampioen? Leko gelooft dat ze snel titelkandidaat worden

Antwerp binnenkort kampioen? Leko gelooft dat ze snel titelkandidaat worden

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 21:30wo 25-03-2020 om 21:30

Voor de 'coronastop' was Antwerp bezig aan een goed seizoen. Het was zeker van Play-Off 1, de bekerfinale en mocht zich bijna opmaken voor een nieuw seizoen in Europa. Dat zag ook Ivan Leko.

De ex-coach van Club Brugge was en is enorm onder de indruk van Antwerp. "Wat László Bölöni daar al twee jaar presteert, is uitzonderlijk", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

The Great Old is ook bijzonder ambitieus. Dat ziet Leko graag gebeuren. "Het is heel positief voor België om clubs te hebben met de ambitie om kampioen te worden. Naast Charleroi is Antwerp de ploeg die felicitaties verdient. Ik denk dat ze de komende seizoenen zullen meedoen voor de titel."

Dit seizoen kon Antwerp ook rekenen op een ijzersterke Dieumerci Mbokani."Hij is de beste aanvaller in de competitie. Met voorsprong op de rest zelfs. Met zijn uitzonderlijke statistieken zet hij een andere sleutelspeler van Antwerp in de schaduw. Want kijk naar de cijfers van Lior Refaelov. Dat is een uitzonderlijke 'nummer twee' in de statistieken", aldus Leko.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws