Ook Hazard ontsnapt niet aan coronadreiging: Natuurlijk ben ik bang

Ook Hazard ontsnapt niet aan coronadreiging: "Natuurlijk ben ik bang"

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 21:02wo 25-03-2020 om 21:02

Laatste update: woensdag 25 maart 2020 om 21:02wo 25-03-2020 om 21:02

Eden Hazard is momenteel revaliderende van een enkelblessure, die hem nog een poos aan de kant zou hebben laten staan. Toch gelooft onze landgenoot dat hij het EK zou gehaald hebben. Dat het EK nu met een jaar werd uitgesteld, kwam hem toch goed uit.

"Wat mensen er ook over denken of schrijven, ik geloof dat ik op tijd klaar zou zijn geweest. Ik zou ritme hebben gemist, maar dat is geen ramp", geeft hij aan bij RTBF. Dat het EK werd uitgesteld, begrijpt Hazard wel. "Het is de enige juiste beslissing. Op dit moment primeert de gezondheid van iedereen. Er zijn belangrijker dingen dan voetbal", klinkt het.

Ook Hazard ontsnapt niet aan het coronavirus, dat zijn huidige thuisbasis Madrid (en Spanje) keihard treft. Daardoor moet Hazard ook binnen blijven. 'Natuurlijk ben ik soms ook bang om besmet te raken. Maar er gaat hier niemand buiten en er komt niemand binnen. En mocht ik besmet raken, dan zijn er genoeg mensen die me kunnen helpen. Ik vrees vooral voor de zwakkeren in de samenleving", aldus Hazard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws