'Juventus gaat langer door met BBC, contractverlenging op komst'

'Juventus gaat langer door met BBC, contractverlenging op komst'

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 20:02wo 25-03-2020 om 20:02

Gianluigi Buffon en Giorgio Chiellini gaan hun aflopende contract bij Juventus verlengen. Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de roze sportkrant wil de Italiaanse kampioen nog geen afscheid nemen van zijn 'BBC', waar ook Leonardo Bonucci deel van uitmaakt.

Chiellini is al jaren actief bij Juventus. De 35-jarige mandekker is de aanvoerder van Juventus, maar hij raakte al vroeg in het seizoen geblesseerd. De Italiaanse routinier scheurde zijn kruisband, waardoor hij maanden moest toekijken.

Net als Chiellini heeft ook Buffon al een akkoord met La Vecchia Signora over een nieuwe verbintenis. Alleen de handtekeningen moeten nog worden gezet. De 42-jarige reservedoelman keerde afgelopen zomer terug bij de club na een kortstondig avontuur bij Paris Saint-Germain. De 32-jarige Bonucci stemde in november reeds in met een nieuw contract. Hij verlengde zelfs tot medio 2024.

Volgens La Gazzetta dello Sport ziet Juventus de clubiconen als cultuurbewakers in de kleedkamer. Daarnaast is BBC ook op het veld nog van grote waarde voor trainer Maurizio Sarri.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws