Breaking news

Vanhaezebrouck komt aan voor eerste training bij Gent: "Ik ben blij hier te zijn"

Gent besloot in te grijpen bij Dupré: 'Jeugdspelers begonnen te klagen'

Gent besloot in te grijpen bij Dupré: 'Jeugdspelers begonnen te klagen'

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 19:04wo 25-03-2020 om 19:04

KAA Gent besloot onlangs om afscheid te nemen van Frédéric Dupré, die assistent-trainer en beloftentrainer was bij de club. Een verrassende beslissing voor heel wat fans van Gent. De reden voor zijn ontslag is nu ook bekend.

Sport/Voetbalmagazine meldt namelijk dat men bij Gent niet langer tevreden was van het werk van Dupré. Vooral zijn werk bij de beloften van Gent was volgens de clubleiding niet meer voldoende.

Zo geeft het weekblad aan dat Dupré twee grote problemen had. Ten eerste waren er zijn extrasportieve problemen. Daarnaast zinde ook de weinig aanmoedigende houding langs de zijlijn van Dupré de club niet. Heel wat jeugdspelers kloegen daar ook over en waren stilaan bang om fouten te maken voor de ogen van Dupré.

De club besloot daarop om een oude bekende aan te trekken om Dupré op te volgen. Zo werd Manu Ferrera aangesteld als de nieuwe beloftencoach. De ervaren trainer zou voor een grote verandering moeten zorgen bij de beloften.

Helemaal vertrokken is Dupré echter niet. Zo bood de clubleiding hem nog een contract aan om als scout te werk te gaan. Volgens Het Nieuwsblad heeft hij die aanbieding ook aanvaard, waardoor hij toch nog verbonden blijft met Gent.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws