Nainggolan openhartig over zijn zieke vrouw: Zwaarste periode achter de rug

Nainggolan openhartig over zijn zieke vrouw: "Zwaarste periode achter de rug"

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 16:06wo 25-03-2020 om 16:06

Laatste update: woensdag 25 maart 2020 om 16:10wo 25-03-2020 om 16:10

Voor Radja Nainggolan is de hele situatie rond de coronacrisis nog moeilijker dan voor anderen. Zijn vrouw vecht immers tegen kanker, waardoor de ex-Rode Duivel en zijn familie extra voorzichtig moeten zijn. 

Tijdens een gesprek met Kat Kerkhofs, de vrouw van Dries Mertens, op de Instagram-pagina van VIER vertelde Nainggolan openhartig over zijn situatie. "Mensen die andere problemen worden een beetje vergeten. Er wordt alleen maar over Corona gespraat. Ziekenhuizen worden vermeden en andere therapieën worden uitgesteld. Hopelijk komt alles snel goed, want door de ziekte heeft Claudia sowieso een zwak immuunsysteem heeft."

Een moeilijke situatie voor Nainggolan, geeft hij zelf toe. "Zeker omdat ik nu de boodschappen doe en dus besmet kan raken, want ik kom buiten. Ik ben bang om haar te besmetten, maar ik ben wel attent en volgens mij is alles ook wel goed verlopen. Ze heeft haar zwaarste periode wel achter de rug. De tijd zal nu moeten uitwijzen of het definitief opgelost zal zijn, maar op dit moment gaat het wel de goede kant uit", besloot de ex-Rode Duivel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws