UPDATE: 'Tweede club biedt zich aan voor Castagne'

UPDATE: 'Tweede club biedt zich aan voor Castagne'

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 12:27wo 25-03-2020 om 12:27

Laatste update: zaterdag 11 april 2020 om 20:34za 11-04-2020 om 20:34

Momenteel heeft Timothy Castagne ongetwijfeld andere zorgen aan zijn hoofd, dat belet andere clubs echter niet om al een lijntje uit te gooien. Zo zou Leicester City interesse tonen.

Met Youri Tielemans en Dennis Praet spelen er al twee Rode Duivels bij de Premier League-club. Sport/Voetbalmagazine meldt echter dat Leicester City nu wil inzetten op een derde Rode Duivel. Mogelijk slaagt het daar ook in, Castagne zit de laatste tijd vaak op de bank bij Atalanta.

Ondanks het mindere aantal speelminuten, wordt Castagne door zijn club wel nog steeds naar waarde geschat. De rechtsachter zou naar verluidt 20 miljoen euro moeten kosten. Mogelijk geraakt de deal in een stroomversnelling wanneer de huidige rechtsachter van Leicester City, Ricardo Pereira, vertrekt. Die staat namelijk op de radar van enkele topclubs.

Castagne begon zij carrière bij KRC Genk waarna hij voor zes miljoen euro getransfereerd werd naar Serie A-club Atalanta. Voor die club speelde hij inmiddels meer dan 80 wedstrijden.

Update: Het Italiaanse Corriere di Bergamo meldt dat Leicester City niet de enige ploeg is die interesse toont in Castagne. Ook Napoli zou het vizier hebben gericht op de Rode Duivel. Naar verluidt verlangt Atalanta minstens twintig miljoen euro voor de flankverdediger.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een mooie club voor Castagne?

(209 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws