Familie Vanaken in lockdown: Het leven in quarantaine

Familie Vanaken in lockdown: "Het leven in quarantaine"

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 20:50di 24-03-2020 om 20:50

In deze coronacrisis moeten ook voetballers binnenblijven. Club Brugge postte een filmpje hoe tweevoudig winnaar van de Gouden Schoen Hans Vanaken zijn dag in lockdown beleeft. "Het leven zoals het is in quarantaine", zegt Vanaken zelf.

Voetballers hebben het niet makkelijk in deze crisis. Ze moeten fit blijven maar echt buiten komen is alvast afgeraden. Vanaken toont hoe hij zijn dag doorkomt: "we beginnen de dag met een gezond ontbijt en een koffietje." Na zijn ontbijt wandelt hij met zijn vriendin en hond naar het huis van voormalig Club-spits Jelle Vossen. Hij is namelijk jarig en Vanaken zet, perfect volgens de coronaregels zijn cadeau voor de deur. 

Fit Blijven
Club Brugge heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de spelers niet stilzitten in deze lockdown. Elke speler kreeg een fiets om de conditie te onderhouden. Ook Vanaken begint aan zijn dagelijkse work-out op de melodieën van Bart Kaël: "Mooi weer vandaag", zingt hij vrolijk mee. Afsluiten doet hij met de game Fortnite. Hij vormt samen met Dion Cools en beëindigt de video met een overwinning.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws