Leko ziet struikelblok van Standard en Preud’homme: “Dat is het probleem”

Leko ziet struikelblok van Standard en Preud’homme: “Dat is het probleem”

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 21:14di 24-03-2020 om 21:14

Standard Luik draait heel het seizoen bovenin de Jupiler Pro League, maar wisselt goede prestaties af met slechte. Ivan Leko ziet ook dat de Rouches sukkelen met een constante vorm.

Leko is wel lovend over coach Michel Preud’homme. “Michel is een coach die weet hoe hij zijn ploeg moet samenstellen dat resultaten kan boeken. En in het begin van het seizoen was dat ook het geval, ze wonnen. Maar toen werden ze onregelmatig. Dat is het probleem van dit team: je weet nooit of je een groots Standard zal zien of een koortsig Standard.”

“Als je voor de prijzen wil vechten dan moet je stabiel kunnen zijn. Als ik dit Standard zie, ontbreekt het vooral aan defensieve stabiliteit. En dat is nochtans altijd de kracht geweest van de ploegen van Michel: een georganiseerd solide blok met snelle overgangen en spelers die weten hoe je wedstrijden kunt winnen”, besluit Leko.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Leko hier gelijk?

(143 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws