Na club en spelers volgen supporters Standard: ‘Sensibiliseringscampagne’

Na club en spelers volgen supporters Standard: ‘Sensibiliseringscampagne’

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 20:15di 24-03-2020 om 20:15

Standard Luik heeft 80% van zijn administratief personeel op tijdelijke werkloosheid gezet en de spelers zal een deel van het totaal bespaarde salaris aan het Standard de Liège Foundation schenken. Ook de supporters van de Rouches komen nu met een actie.

‘In navolging van de club en de spelers slaat ook la Famille des Rouches (supportersclubs en officiële animatiegroepen van Standard), op initiatief van de Ultras Inferno 96, de handen in mekaar tegen de Covid-19-crisis door een grote sensibiliseringscampagne te lanceren met de hulp van de Standard de Liège Foundation’, klinkt het op de webstek van Standard.

‘Doneer een bedrag naar keuze aan de Standard Foundation om zo bij te dragen aan de aankoop van maskers, ademhalingstoestellen, “syringe drivers”, brillen, helmen… voor de Luikse ziekenhuizen en in functie van hun meest dringende behoeften. De urgentie is er : wacht niet en draag nu uw steentje bij aan deze solidariteitsactie! ALLEMAAL SAMEN (‘TOUS ENSEMBLE’) tegen de Coronacrisis!’, luidt de boodschap.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws