Vertonghen laat geïnteresseerde teams nog wachten: 'Moet bepalen wat ik wil'

Vertonghen laat geïnteresseerde teams nog wachten: 'Moet bepalen wat ik wil'

24-03-2020 16:16
1

Jan Vertonghen is de afgelopen maanden veel in verband gebracht met een transfer, maar hij weet zelf niet waar zijn toekomst ligt. Zijn contract bij Tottenham Hotspur loopt af en hij overweegt alle opties.

Vertonghen lijkt na zeven seizoenen op weg naar de uitgang van Tottenham, maar zijn volgende bestemming is nog onduidelijk. "Ik zit op dit moment in een proces waarbij ik de voor- en nadelen op moet schrijven van de opties die ik binnenkort zal hebben", zegt Vertonghen bij Sporza.

"Ik zal echt moeten bepalen wat ik in mijn carrière nog wil, maar ook in het leven. Over drie of vier jaar keer ik normaal gesproken terug naar de plek waar ik me normaal gesproken zal settelen. Ik moet toch gaan bedenken waar ik nog wil hebben gewoond, welke taal ik nog wil leren en in welke cultuur ik geleefd wil hebben"

"En heel belangrijk: welke competitie en prijzen wil ik nog winnen? Of kies ik hier gewoon voor stabiliteit en koester ik wat we hebben? Ik wil na mijn carrière nergens spijt van hebben, maar dat is meer een soort levensbeslissing dan een sportieve beslissing."