Deschacht moet stilzitten, maar krijgt wel hulp van mama: Al twee kilo bij

Deschacht moet stilzitten, maar krijgt wel hulp van mama: "Al twee kilo bij"

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 16:02di 24-03-2020 om 16:02

Voor heel wat voetballers is het tijdens de coronacrisis geen voetballen en thuiszitten. Ook voor Olivier Deschacht, die op de koop toe nog geblesseerd is aan zijn schouder. Gelukkig krijgt hij wel hulp van zijn moeder.

"Gelukkig logeert m'n moeder hier momenteel", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Aangezien mijn ouders gescheiden zijn, is het leuker zo voor haar. En ze zorgt nu eenmaal graag voor mij. Ik apprecieer haar steun enorm. Ik ben bijvoorbeeld ook niet de beste kok, dus dat komt goed uit", lacht Deschacht.

Al hebben de kookkunsten van zijn moeder ook een negatief effect. "Ik moet nu echt opletten. Ik ben in één week tijd al een kilogram of twee bijgekomen omdat ik niks van sport mag doen. Pas na een vijftal weken mag ik weer beginnen te lopen. Dus als ik niet snel gezonder ga leven, reken maar uit, he", aldus Deschacht.

Bezigheden
Aangezien Deschacht geblesseerd is, mag hij ook niet sporten. Toch heeft de veteraan nog genoeg bezigheden. "Met de kinderen spelen als ze niet bij hun mama ( Annelien Coorevits, nvdr.) zijn of bezig zijn met hun huiswerk. En met vrienden spelen, maar dat is online. Ik heb mijn PlaySta­tion nog eens bovengehaald, en dan spelen we Call of Duty."

"Voor de rest verslind ik nu tv-shows en series. De mol, Expeditie Robinson­, The voice kids - met m'n dochter, hè -, Temptation island, Over water,… Maar dat heeft dus meer met de blessure te maken dan met het virus. Ook als ik vroeger out was, zat ik thuis haast in quarantaine. Maar ik mis het voetbal wel echt", besluit Deschacht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws