'Opdoffer voor Sporting Lokeren, ook nieuwe investeerder haakt nu af'

'Opdoffer voor Sporting Lokeren, ook nieuwe investeerder haakt nu af'

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 12:15di 24-03-2020 om 12:15

Laatste update: dinsdag 24 maart 2020 om 12:38di 24-03-2020 om 12:38

Sporting Lokeren heeft nog een kleine maand om zijn zaken op orde te krijgen. Maandag werd verder onderhandeld over een overname, maar dat blijkt volgens Het Nieuwsblad een dood spoor te zijn.

Over de reden van de breuk is niets bekend, maar de onderhandelingen zijn in ieder geval stopgezet. Vrijdag klonk voorzitter Louis De Vries nog hoopvol. "We zijn nu een deal aan het afronden. Als alles normaal verloopt, is Lokeren gered". Dat feestje gaat dus niet door.

"De voorzitter en de bestuurders van Sporting Lokeren melden dat de investeerders waarmee de afgelopen week intensief was onderhandeld gisterenavond plots lieten weten geen verdere interesse meer te hebben", wordt nu gezegd bij Lokeren. "De club beraadt zich nu over verdere stappen."

Lokeren heeft nog tot 20 april om een oplossing te zoeken en het faillissement af te wenden. Ook Collectief Wit-Zwart-Geel, een groep supporters van Lokeren, tracht ondertussen nog een oplossing te zoeken. Ook ex-spelers Chris Janssens en Arnar Vidarsson hebben zich achter dat initiatief geschaard, net als captain Killian Overmeire.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws