Zulte Waregem denkt na: Misschien moeten we het seizoen stopzetten?

Zulte Waregem denkt na: "Misschien moeten we het seizoen stopzetten?"

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 07:55di 24-03-2020 om 07:55

Er zijn nog heel wat vragen over de rest van de competitie in ons land. Bij de Pro League lijkt men alvast geen rekening meer te houden met de Play-Offs. Zulte Waregem-CEO Eddy Cordier gaat zelfs nog een stapje verder.

Als het van Cordier afhangt, wordt er dit seizoen zelfs helemaal niet meer gevoetbald. "In deze crisis moet iedereen zijn steentje bijdragen. Misschien moeten we met de Pro League een onsympathieke beslissing nemen en het seizoen stopzetten", vertelt hij bij Het Nieuwsblad.

Hij kijkt daarvoor naar beslissingen van andere landen en andere sporten. "Als er sprake is van de Olympische Spelen af te gelasten op 24 juli, waarom zouden wij dan nog voetballen in mei? Zie je ons de competitie afwerken in lege stadions", vraagt hij zich af.

"Want zelfs al zet de regering het licht op groen, gaan de supporters nog willen komen? Traditioneel sluiten wij in mei en juni sponsorovereenkomsten af. Hoeveel sponsors gaan we bereid vinden nieuwe contracten af te sluiten? De bedrijfswereld is ook zwaar geraakt. Reken maar dat we vijf maanden zonder inkomsten zitten", besluit Cordier.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws