Deschacht laat zich uit over nieuw contract bij Zulte Waregem en dubbelrol als T2

Deschacht laat zich uit over nieuw contract bij Zulte Waregem en dubbelrol als T2

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 07:30di 24-03-2020 om 07:30

Voor Olivier Deschacht is een pensioen nog niet in zicht. De 39-jarige verdediger is einde contract bij Zulte Waregem, maar denkt nog niet aan stoppen.

Deschacht heeft een aflopend contract en kan door de lockdown in België uiteraard maar moeilijk onderhandelen met Essevee. Toch gelooft de verdediger dat er binnenkort een akkoord gevonden zal worden. "Ik maak me geen zorgen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik had voor de lockdown al een goed gesprek met Eddy Cordier en Francky Dury. Het was ook op hun aanraden dat ik me heb laten opereren. Ze zeiden: We willen je volgend seizoen fit terug. Een teken dat het volgende gesprek al een handtekening kan opleveren", aldus Deschacht.

Bij Zulte Waregem zoeken ze nog assistenten voor Dury. Ziet Deschacht die rol niet zitten? "Ik las het ook in de krant - veel horen we nu niet van de club -, maar neen, sowieso niet. Zo'n dubbelrol is fysiek te zwaar. Dat had ik ook bij Anderlecht voorspeld voor Kompany. Laat mij nog maar even voetballen. Dat dat nu niet kan, vreet al aan mij. Laten we hopen dat de schouder goed herstelt. En dat dat virus snel verleden tijd is, natuurlijk", besluit Deschacht.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws