Nainggolan verveelt zich al steendood: Ik ga voetballen tot mijn vijftigste

Nainggolan verveelt zich al steendood: "Ik ga voetballen tot mijn vijftigste"

Gepubliceerd: maandag 23 maart 2020 om 11:45ma 23-03-2020 om 11:45

Radja Nainggolan beleeft moeilijke weken zonder voetbal. De middenvelder van Cagliari wil er snel terug invliegen. Door de coronacrisis heeft hij zijn kijk op het voetbal veranderd.

"Ik moet hier thuis trainen, maar dat is niets voor mij", zo geeft hij eerlijk toe op Instagram. "Maar ik ben rustig. Ik wacht gewoon op het nieuws dat we de draad weer kunnen oppikken. Maar voor mij is thuisblijven lastig. Op den duur wordt de verveling bijna absurd."

Nainggolan vult zijn dagen nu vooral met gamen. "Er zijn mensen die hun hele huis schoonmaken of die zich ontpoppen tot chef-kok, maar zo ben ik niet. Ik weet hoe ik vlees moet bakken en kan dus het eten maken voor mijn gezin. Soms doe ik ook eens een dj-set, om de dagen wat op te vrolijken. Maar het is allemaal niet zo simpel."

Nainggolan mist het voetbal duidelijk bijzonder hard. "Ik heb altijd gezegd dat ik wilde blijven voetballen tot mijn 34ste, maar nu begin ik eerder te denken aan mijn 50ste. 24 uur op 24 thuis blijven is echt niets voor mij", aldus Nainggolan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Serie A Cagliari

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws