Boeckx heeft goed nieuws voor Anderlecht na vrees voor coronavirus

Boeckx heeft goed nieuws voor Anderlecht na vrees voor coronavirus

21-03-2020 15:42

Tijdens de coronacrisis heeft RSC Anderlecht toch nog wat goed nieuws gekregen. Na enkele dagen in quarantaine gezeten te hebben is Frank Boeckx terug. De doelman zou het coronavirus dan toch niet hebben opgelopen.

Onlangs raakte bekend dat Boeckx in quarantaine werd gezet nadat de derde doelman van paars-wit zich niet lekker voelde. Anderlecht wilde dan ook geen risico nemen. Net zoals bij jonkie Chris Kaliluka, die ook in quarantaine werd geplaatst.

Die periode is nu voorbij. Boeckx en Kalulika hebben het virus uiteindelijk niet opgelopen en mochten opnieuw naar buiten. Dat meldt La Dernière Heure. Boeckx werkte zich ook meteen in het zweet en ging fietsen. Op Strava plaatste hij ook meteen zijn resultaten, waaruit bleek dat hij net geen vijftig kilometer had gefietst.

Wel één coronapatiënt
Geen coronavirus dus voor Boeckx en Kalulika, wel voor Matthijs Keersebilck. Het bestuurslid teste positief op het coronavirus, maar heeft niemand geïnfecteerd op Neerpede. Keersebilck zou inmiddels ook aan de beterhand zijn.