Oostende legt financiële lot na afgesprongen deal in handen van ... bier-aan-huis

Oostende legt financiële lot na afgesprongen deal in handen van ... bier-aan-huis

21-03-2020 13:27
5

KV Oostende kreeg deze week een ferme klap te verwerken. De noodlijdende kustploeg dacht een aantrekkelijke deal uit de brand te slepen met het Amerikaanse PMG, maar die maatschappij trok zich (voorlopig?) terug. Nu moet KVO op een andere, meer creatieve manier op zoek naar geld. Bier leveren, bijvoorbeeld.

Oostende had de voorbije weken al een actie lopen met de brouwerij van Filou, een streekbier. Daar heeft de ploeg nu een bijkomend impuls aan gegeven. KVO meldt via haar website dat het voortaan ook bier aan huis zal leveren. Liefhebbers moeten daarvoor gewoon een mailtje met hun persoonlijke informatie en bestelling naar de club sturen.

Oostende zal de bestelling daarop aan huis komen leveren. Dat zal gebeuren mét naleving van alle voorzorgsmaatregelen die in deze coronatijden van kracht zijn, benadrukt het. Supporters die via KVO aan hun biertjes geraken, kunnen prijzen winnen als ze een foto delen op sociale media.

Vanzelfsprekend beseft Oostende zelf ook wel dat bier aan huis leveren hen niet uit aan voldoende middelen zal helpen. 'Intussen werken we achter de schermen hard verder om tot een constructieve oplossing te komen en zo de (financiële) toekomst van KVO te verzekeren', klinkt het dan ook.