'Anderlecht wil deze zomer af van drie A-kernspelers, waaronder Bakkali'

'Anderlecht wil deze zomer af van drie A-kernspelers, waaronder Bakkali'

21-03-2020 08:46 Laatste update: 09:13
20

RSC Anderlecht heeft de voorbije maanden de vinger op de knip moeten houden wat betreft inkomende transfers. Om dat probleem op te lossen, hoopt paars-wit ook komende zomers enkele spelers van de hand te doen. Dat schrijft La Dernière Heure.

De eerste die andere oorden mag opzoeken is Sieben Dewaele. De defensieve middenvelder werd tijdens het seizoensbegin vaak ingezet als linksachter, maar na zijn rode kaart tegen Standard (eind december) kwam het jeugdproduct niet meer in actie. Zelfs de wedstrijdselectie haalde Dewaele nog amper.

De tweede die mogelijk vertrekt uit het Lotto Park is Edo Kayembe. De breker op het middenveld heeft volgens Vincent Kompany te weinig voetballend vermogen. Voor Kayembe was er afgelopen zomer al interesse uit de Jupiler Pro League. De kans bestaat dat Anderlecht voor een uitleenbeurt kiest.

Dan is er nog Zakaria Bakkali. Enkele jaren terug bleek de winger nog onnavolgbaar, intussen gooide het vele blessureleed roet in het eten. Bakkali haalde bij Anderlecht zijn beste niveau nog niet, terwijl hij naar verluidt aardig zijn boterham verdient. Mogelijk houdt paars-wit dan ook de optie voor een vertrek open.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie