'Chadli geeft Anderlecht goede hoop op extra seizoen in het Lotto Park'

'Chadli geeft Anderlecht goede hoop op extra seizoen in het Lotto Park'

21-03-2020 07:17 Laatste update: 07:19
8

RSC Anderlecht heeft de voorbije maanden de vinger op de knip moeten houden wat betreft inkomende transfers. Verschillende spelers kwamen op huurbasis over naar het Lotto Park. Over enkele van hen moet Anderlecht nog een beslissing nemen.

Eén van de spelers die Anderlecht absoluut aan boord wil houden, is Nacer Chadli. De Rode Duivel wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van AS Monaco. De Brusselaars willen Chadli graag langer aan boord houden. Volgens La Dernière Heure mag Anderlecht hopen, want naar verluidt staat de international steeds meer open voor een verlengd verblijf.

Chadli toonde zich de voorbije maanden al dat hij een mentor kan zijn voor de vele jonge spelers in de A-kern van Anderlecht. Bovendien is de Rode Duivel blij dat hij zo dicht bij zijn familie en vrienden kan vertoeven. Tot slot heeft Chadli in het Lotto Park meer kans om zich in de kijker te spelen bij bondscoach Roberto Martinez.

Al hangt het er natuurlijk vanaf wat Monaco van plan is met de flankaanvaller. Naar verluidt willen de Fransen maar liefst acht miljoen euro voor Chadli, terwijl Anderlecht net op zijn uitgaven moet letten. Indien de interesse voor de Rode Duivel beperkt is, zal de vraagprijs voor Chadli mogelijks naar beneden gaan. Al is ook een nieuwe huurperiode een optie.