Fans KVO doen oproep naar Coucke: 'Hopelijk nog groen-rood-geel hart'

Fans KVO doen oproep naar Coucke: 'Hopelijk nog groen-rood-geel hart'

20-03-2020 21:31
10

De toekomst van KV Oostende blijft bijzonder onzeker. Potentiële overnemers Pacific Media Group hebben zich voorlopig teruggetrokken nadat er geen akkoord werd gevonden met Marc Coucke. De supporters van KVO zien het niet graag gebeuren.

Op hun website doet de supportersvereniging Kustboys een oproep naar Coucke, die zijn prijs amper laat zakken om het stadion te verhuren. 'De enigste, en met deze gedachte zijn wij niet alleen, die spijtig genoeg de sleutel naar een goede toekomst voor KVO en de samenwerking met PMG in handen heeft is de investeringsmaatschappij Alychlo en de NV Stadion (beide in de handen van MC)', schrijft men.

'Weet dat we als federatie op 1 januari van dit jaar een open-brief gestuurd hadden naar de heer Coucke waarin we duidelijk een visie gaven over de afgelopen jaren maar dit heeft tot op heden geen zoden aan de dijk gebracht. Laat ons nu hopen dat er toch nog ergens een beetje groen-rood-geel in dat hart zit en ons die echte doorstart gunt', klinkt het in een duidelijke oproep naar Coucke.