Hoofdaandeelhouder van Zulte Waregem leverde broodnodige mondmaskers af

Hoofdaandeelhouder van Zulte Waregem leverde broodnodige mondmaskers af

20-03-2020 10:36
2

Om de corona-epidemie het hoofd te bieden, heeft onze gezondheidszorg vooral nood aan voldoende materiaal. De voorbije dagen ontstond er paniek omdat de voorraad mondmaskers dreigde op te geraken, maar de bestelling van vijf miljoen nieuwe exemplaren kwam vrijdagochtend dan toch aan in ons land. Met dank aan Zulte Waregem!

Het Zultse bedrijf Life bvba, dat samenwerkt met Essevee, zorgde voor de noodzakelijke contacten. "Samen met Tom Dewitte van AD Delhaize Waregem en Deinze maken we het onmogelijke vandaag mogelijk. We kunnen aan de eerste noden voldoen zodat onze hulpverleners veiliger kunnen verder werken in deze irreële wereld", klopt bestuurslid Nicolas Cuypers zich trots op de borst op de clubwebsite van Zulte Waregem.

Naast Cuypers speelde ook Tony Beeuwsaert, de man met de meest aandelen bij Zulte Waregem, een belangrijke rol in het proces. "Dag en nacht wordt er gewerkt en het kost ons bloed, zweet en tranen. Dit was niet mogelijk geweest zonder een perfecte medewerking van Tony Beeuwsaert. Onze hoofdaandeelhouder van SV Zulte Waregem maakte met zijn Hasseltse luchtvaartbedrijf ASL dit transport op minder dan 48 uur mogelijk", betrekt Cuypers zijn collega in de lof.