BILD:  Bayern München gaat voor nieuwe toptransfer in het Duitse voetbal

BILD: Bayern München gaat voor nieuwe toptransfer in het Duitse voetbal

19-03-2020 17:10

Bayer Leverkusen-groeibriljant Kai Havertz staat nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München. Het transferbedrag dat trainer Peter Bosz van Die Werkself in gedachten heeft, kan echter weleens te veel van het goede zijn, meldt BILD.

Bosz stak zaterdag in het Algemeen Dagblad de loftrompet over de twintigjarige middenvelder. "Hij is komende zomer niet te houden. Dat wordt een transfer van 100 miljoen. Wat zeg ik: meer nog dan honderd miljoen", liet de Nederlander weten.

Ook Bayern is onder de indruk van Havertz. Vooral sportdirecteur Hasan Salihamidzic en trainer Hansi Flick zijn grote fans van de Duitse jeugdinternational. De Bundesliga-kampioen wil in de zomer dan ook een poging wagen om hem in te lijven, weet BILD. Een transferbedrag van honderd miljoen euro vinden ze in de Allianz Arena desondanks niet realistisch.

Der Rekordmeister plaatst serieuze vraagtekens bij de vraagprijs en denkt niet dat andere geïnteresseerde clubs als Liverpool en FC Barcelona bereid zijn dat te betalen. Het is daardoor afwachten of Leverkusen genoegen neemt met minder. Havertz ligt tot medio 2022 vast.