Kompany heeft boodschap tijdens coronacrisis: 'Blijf dromen, stay strong'

Kompany heeft boodschap tijdens coronacrisis: 'Blijf dromen, stay strong'

18-03-2020 21:41
5

Heel wat mensen zitten door de coronacrisis in een moeilijke periode. Dat ziet ook Vincent Kompany, die met een mooie boodschap op zijn sociale media zijn volgers een hart onder de riem wil steken.

"Covid-19. Ik denk dat het duidelijk is: dit is een strijd van een generatie en er is een collectieve inspanning nodig", zegt de speler van Anderlecht op Facebook "Indien we dit niet doen, komen we in de problemen en zal de overbelasting op de gezondheidszorg niet meer te dragen zijn", klinkt het.

Hij haalt er ook een eigen anekdote bij. "Het thuisblijven en de social distancing doet me denken aan parameters die heel moeilijk zouden geweest zijn voor mezelf en mijn familie toen we klein waren", herinnert Kompany zich. "Wij woonden in een appartement met vijf mensen, boven ons woonden er zes en zeven mensen. Onder ons net hetzelfde. Een moeilijke omgeving om een hele tijd in te verblijven. Maar net die mensen wil ik een hart onder de riem steken."

"Blijf groot dromen, ook al is de omgeving klein" ,vervolgt hij. "Blijf progressie maken en zoeken naar de thema’s waar je interesse ligt. Blijf plannen voor een betere toekomst. Het is wat het is, maar we kunnen altijd toegroeien naar iets beters. Altijd. Ook in moeilijke momenten. Stay strong."