Lokeren-fans willen club redden en krijgen hulp van fans van Mechelen en Lierse

Lokeren-fans willen club redden en krijgen hulp van fans van Mechelen en Lierse

Gepubliceerd: woensdag 18 maart 2020 om 20:30wo 18-03-2020 om 20:30

Een pak supporters van Lokeren zijn nog niet bereid om de toekomst van hun club op te geven. Zij doen er alles aan om toch het nodige geld te vinden.

Eerder kon VoetbalPrimeur.be u al melden dat het 'collectief wit-zwart-geel' met een actie probeert aan te tonen dat er zeker nog een draagvlak is om de club in leven te houden. "Daarom rekenen wij op 20.000 handtekeningen, niet toevallig het aantal aanwezige fans tijdens de bekerfinale in 2014", zegt Dirk Bossers aan Belga.

"Wij hebben een petitie opgestart, die al door zo'n 4.300 mensen werd ondertekend. Wellicht starten we in de nabije toekomst ook een crowdfunding op. Binnenkort gaan we onze peters bekendmaken, bekende mensen die fan zijn van Lokeren. Eén daarvan is Kilian Overmeire, de kapitein van onze ploeg", geeft hij aan.

Steun van andere clubs
Opvallend, het collectief ging raad vragen bij de fans van KV Mechelen en Lierse. "De fans van KV Mechelen steunen ons, maar vooral bij de mensen van Lierse hebben we enorm veel info verzameld."

"Ook bij die twee clubs liep het mis op financieel gebied. Wij zoeken ook op juridisch vlak uit wat allemaal mogelijk is. Veel zal duidelijk worden na de uitspraak van de ondernemingsrechtbank van Dendermonde", klinkt het. Op maandag 23 maart zal de ondernemingsrechtbank over de toekomst van de club beslissen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws