'Bayern moet haast maken om Sané uit de handen van Barça of Real te houden'

'Bayern moet haast maken om Sané uit de handen van Barça of Real te houden'

Gepubliceerd: woensdag 18 maart 2020 om 12:14wo 18-03-2020 om 12:14

Bayern München heeft de hoop op de komst van Leroy Sané nog altijd niet opgegeven. Sportief directeur Hasan Salihamidzic heeft in het geheim een ontmoeting gehad met vertegenwoordigers van de aanvaller van Manchester City.

De Duitse aanvaller in Engelse dienst heeft nog een contract tot medio 2021 in het Etihad Stadium, maar Bayern hoopt hem met een aanlokkelijk vijfjarig contract naar Zuid-Duitsland te kunnen halen. Sané, die op dit moment geblesseerd is, zou volgens Bild in de winterstop al hebben aangegeven dat hij graag naar Der Rekordmeister wil verkassen en wacht op vervolgstappen van Bayern.

De Duitse grootmacht moet wel haast maken als het Sané definitief over wil nemen. Real Madrid en Barcelona liggen volgens de krant op de loer en willen serieus toeslaan als Bayern nog langer twijfelt. Bronnen melden aan Bild dat de aanvaller van Manchester City op dit moment al twee aanbiedingen van topclubs in overweging heeft.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws