'Engelse club probeert Meunier nog weg te snoepen onder neus van Dortmund'

'Engelse club probeert Meunier nog weg te snoepen onder neus van Dortmund'

17-03-2020 16:43 Laatste update: 17:03
4

Het zou zomaar kunnen dat Thomas Meunier zijn laatste wedstrijd voor Paris Saint-Germain al gespeeld heeft. Door de coronacrisis is het maar de vraag of er voor de zomer nog gevoetbald wordt in Europa en vanaf juli is Meunier contractvrij. Na Borussia Dortmund hoopt nu ook Everton FC daar munt uit te slaan.

Meunier kan deze zomer dus gratis opgehaald worden in Parijs. Volgens sommige bronnen zou de Rode Duivel al zijn handtekening gezet hebben onder een overeenkomst in Dortmund, maar die berichtgeving is misschien voorbarig. Everton zou dat alvast niet erg vinden, want ook The Toffees willen Meunier er graag bij.

Op de rechtsback kan Everton nog wel wat kwaliteit gebruiken, aangezien Djibril Sidibé daar niet helemaal overtuigt. Bovendien is dat een huurling van AS Monaco. HITC claimt alvast dat Everton Meunier bovenaan het lijstje gewilde versterkingen heeft gezet. De Engelse middenmoter zou onze landgenoot al enkele jaren volgen.

Het wordt dus Dortmund of Everton, of toch ... gewoon PSG? De kans is nog steeds bestaande dat Meunier een nieuwe verbintenis krijgt voorgeschoteld in de Franse hoofdstad. Voorlopig kwam daar echter nog geen nieuws ovver naar buiten.