Ex-speler Kortrijk ziet normaal leven weer op gang komen in Zuid-Korea

Ex-speler Kortrijk ziet normaal leven weer op gang komen in Zuid-Korea

Gepubliceerd: maandag 16 maart 2020 om 21:45ma 16-03-2020 om 21:45

Lars Veldwijk ziet dat het normale leven in Zuid-Korea na het indammen van het coronavirus weer op gang komt. Twee maanden geleden maakte hij de overstap van het Nederlandse Sparta naar Jeonbuk Hyundai.

Veldwijk is momenteel in Zuid-Korea, waar het volgens de spits 'weer iets rustiger is, vergeleken met Europa'. "In mijn provincie heb ik er weinig last van gehad", laat hij weten aan RTV Rijnmond. "Eén gebied is getroffen geweest, maar in mijn regio zijn alle restaurants en cafés weer open. Een maand geleden kwamen er 500 gevallen per dag bij, maar nu is het redelijk onder controle en pakken mensen het leven weer op."

Vorige week was Veldwijk nog in Nederland bij zijn familie. Omdat in Korea de trainingen worden hervat, moest hij terug. Fijn vindt hij dat niet. "Ik was nu liever bij mijn kinderen en familie geweest om deze moeilijke tijd samen te beleven."

De oud-spits van KV Kortrijk ziet dat het inmiddels ook in Nederland menens is. "Drie weken geleden plaatste ik een foto met een mondkapje en werd er lacherig over gedaan. In Nederland is het lang onderschat geweest en nu dringt pas door alles op slot moet. Zo gaat het over de hele wereld."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

서울

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws