OFFICIEEL: Gent ontslaat met onmiddelijke ingang trainer en ex-speler Dupré

OFFICIEEL: Gent ontslaat met onmiddelijke ingang trainer en ex-speler Dupré

Gepubliceerd: maandag 16 maart 2020 om 13:48ma 16-03-2020 om 13:48

Laatste update: maandag 16 maart 2020 om 13:52ma 16-03-2020 om 13:52

Voor Frédéric Dupré zit het verhaal bij KAA Gent erop. De veertigjarige assistent-trainer van Jess Thorup werd met onmiddelijke ingang aan de deur gezet door de Buffalo's.

Dat heeft Dupré zelf bekend gemaakt via zijn sociale media, meldt Het Laatste Nieuws. 'In deze vreselijke tijden van het coronavirus heb ik deze morgen persoonlijk heel slecht nieuws ontvangen. Ik word met onmiddellijke ingang ontslagen als trainer van AA Gent', schreef Dupré.

''Life is hard, football even harder'. Graag wens ik iedereen te bedanken waarmee ik de voorbije jaren heb samengewerkt. Spelers, ouders, trainers, afgevaardigden, scouts, medewerkers, vrijwilligers,... teveel om op te noemen. Het waren mooie jaren met prachtige resultaten. Ook wens ik AA Gent te bedanken voor de mooie kansen en de enorm leerzame periode. Het is en blijft een prachtige club! Ik ben er ongetwijfeld een betere trainer door geworden', aldus Dupré.

Dupré was assistent-trainer van het eerste elftal en ook hoofdcoach van de Gentse beloften. Hij werd ook opgeleid door KAA Gent en speelde er drie seizoenen voor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws