Degryse gaat wijze raad van Messi opvolgen: Dat vond ik goed gezien

Degryse gaat wijze raad van Messi opvolgen: "Dat vond ik goed gezien"

16-03-2020 10:45
3

Niet alleen de spelers uit de Jupiler Pro League zijn momenteel werkloos. Ook de Belgische analisten hebben bitter weinig te zeggen zonder voetbal. Marc Degryse geniet nu vooral van de tijd die hij anders niet heeft.

"Normaal zie ik zeven tot acht matchen per weekend, plus de samenvattingen. Het is toch een beetje afkicken", aldus Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Als dat plots allemaal wegvalt, schept dat toch een leegte. Maar ik besef ook dat ik niet de enige ben die thuis zit."

Degryse verveelt zich voorlopig nog niet. "Ik kijk met aandacht naar alle nieuwsprogramma's, ik wil de ontwikkelingen op de voet volgen. En ik doe dingen waar ik anders in het weekend géén tijd voor heb. Zaterdag ben ik gaan lopen, zondagochtend ben ik twee uur gaan fietsen. We hebben ook pas een jonge hond, daarmee zijn we zaterdag met de hele familie gaan wandelen op het strand. We kijken ook veel samen tv, dat zijn dingen waar anders geen tijd voor is tijdens het weekend."

De raad van Lionel Messi volgt hij nauwgezet op. "Ik ben de voorbije week blijven steken op een tweet van Lionel Messi. 'Mensen, geniet van de tijd die je anders niet hebt.' Dat vond ik goed gezien. We lopen anders de hele tijd van hot naar her. Ik ga alvast de volgende drie weken de raad van Messi opvolgen. Ik ga dingen doen waar ik anders geen tijd voor heb, ook met de familie, omdat de mallemolen altijd maar draait."