De tijd dringt in Lokeren: 'Collectief Wit-Zwart-Geel' wil de club redden

De tijd dringt in Lokeren: 'Collectief Wit-Zwart-Geel' wil de club redden

15-03-2020 15:30 Laatste update: 15:37
2

Sporting Lokeren staat op de rand van de afgrond. Op 23 maart kan de club officieel failliet worden verklaard. De fans willen alles in het werk stellen om dat te verhinderen en hebben de club duidelijk niet opgegeven.

Het collectief Wit-Zwart-Geel wil tenminste het stamnummer 282 van hun club nog redden. Dat dreigt namelijk geschrapt te worden. 'Het collectief is er nu en wordt breed gedragen', zo staat te lezen in een eerste update.

Het collectief wil in de komende dagen contact opnemen met de juiste instanties, om zo te weten te komen welke scenario's nog mogelijk zijn. Een nieuwe start maken in Tweede Amateurklasse is daarbij niet uitgesloten. Het reikt ook de hand naar alle Lokeren-fans, in de hoop om nog extra hulp te krijgen.

'Begin volgende weken hopen we met concrete zaken en vooruitgang op de proppen te kunnen komen', zo staat nog te lezen. Lokeren heeft nog exact één week om zijn vel te redden. Er wordt nog gewag gemaakt van interesse uit Dubai, maar dat is voorlopig niet concreet.