'We stopten bij de McDonald's omdat Ronaldo een Big Mac wilde halen'

'We stopten bij de McDonald's omdat Ronaldo een Big Mac wilde halen'

15-03-2020 08:39
6

Cristiano Ronaldo is tegenwoordig een van de fysiek sterkste voetballers ter wereld, maar in zijn tijd bij Manchester United was dat wel anders. Wayne Rooney, zijn ploeggenoot in die tijd, nam Ronaldo af en toe mee naar de McDonald's.

In een uitgebreid interview met The Times blikt Rooney terug op zijn tijd met de Portugese superster van Juventus. "Toen Cristiano bij United kwam reden we samen naar wedstrijden en trainingen", vertelt Rooney. "Ik kan me een avond voor een wedstrijd herinneren: we stopten bij een McDonalds's omdat hij een Big Mac wilde. Hij wilde aankomen, omdat hij te dun was. Ik reed, ging door de McDrive en kocht hem een Big Mac."

Tegenwoordig is Ronaldo een van de fysiek sterkste voetballers ter wereld. Rooney zelf had het soms lastig om op gewicht te blijven, geeft hij eerlijk toe. "Je hebt Ronaldo, die er geweldig uitziet, waar ik nooit het beste lichaam heb gehad. Maar ik kan 90 minuten spelen, train elke dag. Ik heb geen fysieke problemen. Wanneer ik die wel krijg, stop ik", sluit Rooney af.