'Europese topclubs staan in de rij voor Havertz: Leverkusen wil 130 miljoen euro'

'Europese topclubs staan in de rij voor Havertz: Leverkusen wil 130 miljoen euro'

15-03-2020 08:00
1

Peter Bosz gaf zaterdag in een uitgebreid interview aan niet te verwachten Kai Havertz na dit seizoen bij Bayer Leverkusen te kunnen houden. De topclubs staan al op de stoep voor de middenvelder: Liverpool, Paris Saint-Germain, Bayern München en FC Barcelona zouden de belangrijkste gegadigden zijn in de stijd om Havertz' handtekening.

Bosz verwacht dan ook niet dat Havertz bij de club blijft na dit seizoen, maar verwacht wel de hoofdprijs voor het wonderkind. "Dat wordt een transfer van 100 miljoen. Wat zeg ik: meer nog dan 100 miljoen", gaf de coach al aan.

De twintigjarige middenvelder heeft over interesse in ieder geval niet te klagen. Liverpool, Paris Saint-Germain, Barcelona en Bayern München lijken serieus te overwegen meer dan 100 miljoen euro neer te leggen voor Havertz, terwijl Real Madrid en Juventus de ontwikkelingen volgen. Dat meldt het Duitse Sport1. De Koninklijke en La Vecchia Signora lijken echter niet van plan aan de vraagprijs te voldoen.

Het Duitse medium meldt dat Leverkusen denkt aan een bedrag van ongeveer 130 miljoen euro. Sport1 denkt dat Bayern Havertz maar wat graag toe wil voegen aan de selectie, maar of de Rekordmeister van plan is zo'n bedrag neer te leggen blijft de vraag.