'Contract Giroud loopt af: Premier League- en Serie A-clubs tonen interesse'

'Contract Giroud loopt af: Premier League- en Serie A-clubs tonen interesse'

14-03-2020 09:00

Olivier Giroud was in de winterse transferperiode dichtbij een overstap naar Lazio, maar zag een deal uiteindelijk toch afketsen. De Italiaanse club geeft de strijd om de handtekening van de aanvaller echter nog niet op.

Het contract van Giroud bij Chelsea loopt na dit seizoen af en de club uit Londen gaf eerder al aan dat de Franse spits uit mag kijken naar een nieuwe club. Lazio bereikte in december van vorig jaar al een persoonlijk akkoord met Giroud, maar meewerken aan een tussentijds vertrek van de aanvaller wilde Chelsea destijds niet.

Lazio wil zo snel mogelijk weer met Chelsea om tafel, zo meldt La Gazzetta dello Sport. Er is veel interesse in de Fransman, aangezien er vanwege zijn aflopende contract in Engeland geen transfersom overgemaakt hoeft te worden naar Chelsea. De eerste indrukken van Giroud en zijn zaakwaarnemer over Lazio en de stad waren positief en zouden een goede basis vormen voor verdere onderhandelingen.

Verschillende clubs uit de Premier League blijven de situatie van Giroud volgen en ook Internazionale kijkt met een schuin oog naar de aanvaller. De club van Stefan de Vrij benaderde Giroud afgelopen winter ook, maar kwam niet tot een akkoord.