UPDATE: Geweldig nieuws bij Cercle Brugge, coronageval is genezen

UPDATE: Geweldig nieuws bij Cercle Brugge, coronageval is genezen

13-03-2020 19:01 Laatste update: 23-03-2020 17:45
4

Cercle Brugge verzekerde zich nog geen week geleden van het behoud, maar van die feeststemming is nu nog maar weinig te merken. Integendeel, ook de Vereniging is getroffen door het coronavirus. Eén van de stafleden heeft namelijk positief getest.

Cercle komt zelf met het nieuws naar buiten op de eigen website. De naam van het staflid wordt niet vrijgegeven, maar de persoon in kwestie zou het, gezien de omstandigheden, goed maken. Een onmiddellijke quarantaine is ingesteld. Cercle benadrukt ook dat het de richtlijnen van de bevoegde instanties perfect heeft opgevolgd.

Als reactie op de besmetting heeft de Vereniging besloten om de trainingen de komende veertien dagen te staken. De spelers en technische staf worden dus niet meer op de club verwacht. Cercle is overigens niet de eerste Belgische ploeg waar een corona-geval opduikt. Bij Royal Excel Moeskroen kan men erover meespreken.

Update: Maandag had Cercle Brugge geweldig nieuws te melden. 'Er kwam positief nieuws uit medische hoek: de persoon bij wie op 13 maart 2020 COVID-19 werd vastgesteld, is genezen!', laat Cercle Brugge weten.