Raman maakt het bondscoach Martinez moeilijk: Ik wil erbij zijn

Raman maakt het bondscoach Martinez moeilijk: "Ik wil erbij zijn"

12-03-2020 21:14
7

Komende zomer staat het EK op het programma en onze bondscoach moet binnenkort ook keuzes gaan maken in zijn selectie. Vooral in het aanvallende front is er heel wat keuze voor de Spanjaard. Het maakt er de keuzes voor Roberto Martinez ook niet makkelijker op.

De spitsenleider is uiteraard Romelu Lukaku, maar achter de speler van Internazionale zijn er heel wat landgenoten die erop azen om zijn back-up te zijn. Eén van die spelers is Benito Raman, die het vizier heeft gericht op dit EK.

"Het is mijn doel om er op het EK bij te zijn. Mocht ik voor Schalke 04 nog acht tot tien doelpunten kan maken, dan zou ik in beeld kunnen komen. Indien niet, dan trek ik op vakantie en probeer ik erbij te zijn op het WK van 2022 in Qatar", aldus de spits bij Sport/Voetbalmagazine.

Na een moeilijker begin bij Schalke 04 is Raman helemaal doorgebroken. Dit seizoen was hij goed voor zeven doelpunten en vier assists in 21 wedstrijden. Zijn grootste concurrenten bij de Rode Duivels lijken Divock Origi en Michy Batshuayi te gaan worden.