Can rekent af met ex-coach Sarri: 'Dat gesprek duurde twintig seconden'

Can rekent af met ex-coach Sarri: 'Dat gesprek duurde twintig seconden'

Gepubliceerd: woensdag 11 maart 2020 om 18:45wo 11-03-2020 om 18:45

Emre Can heeft in een interview hard uitgehaald naar Maurizio Sarri, de trainer van Juventus. De Duitse middenvelder verliet Turijn in de winterstop en ging naar Borussia Dortmund, waar hij sterkhouder is in een goed draaiend elftal.

Can werd door Sarri niet op de Europese lijst gezet en kan vooral niet verkroppen hoe hem dat werd verteld. "In een telefoongesprek, dat twintig seconden duurde, vertelde Sarri mij dat ik niet op de lijst stond", zegt de middenvelder tegenover Kicker. "En dat terwijl de club aanbiedingen voor mij had neergelegd en me niet wilde laten gaan."

De Duitser wil komende zomer graag meedoen aan het EK en dus besloot hij eieren voor zijn geld te kiezen. "Door dat telefoontje werd mij alle toekomstperspectief ontnomen. Ik vond het oneerlijk en dat is waarom ik besloten heb om in januari te verhuizen. De beslissing heeft niets van doen met de club Juventus zelf, of de fans."

Manchester United bood Can ook de kans om Turijn te verlaten, maar dat wilde hij liever niet. "Vanwege mijn geschiedenis bij Liverpool was dat geen optie voor mij. Ik wilde naar een club waar ik belangrijk kan zijn en dat is Dortmund. Natuurlijk speelt het geld ook een rol, maar dat is niet altijd alles."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws