Oostende probeert ook nog de laatste fans te overtuigen in degradatiestrijd

Oostende probeert ook nog de laatste fans te overtuigen in degradatiestrijd

10-03-2020 18:10 Laatste update: 11-03-2020 19:15
4

De slotspeeldag van de Jupiler Pro League staat niet enkel in het teken van het laatste ticket voor Play-Off 1. Onderin valt ook het doek over de degradatie. Waasland-Beveren draagt momenteel de rode lantaarn en zal hoe dan ook moeten hopen op een nederlaag van KV Oostende.

Bij de kustjongens leeft alvast het vertrouwen om in Eerste Klasse A te blijven. Dat is althans zeker het geval voor de supporters, die massaal zullen afzakken naar Cercle Brugge. Daar staat zondag de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen te wachten. Als Oostende op Jan Breydel een punt verovert, is het dus zeker van het behoud.

In totaal maken nu al 2000 Oostendse fans de oversteek naar Brugge. In eerste instantie had KVO slechts één supportersvak gekregen, maar nu kan het ook een tweede vullen. Momenteel is dat vak zowat halverwege gevuld. Als Oostende er nog een 500-tal fans kan bij halen, zal dat ongetwijfeld lukken. Het duel staat, net als de overige wedstrijden trouwens, gepland om 18u.

Update: Het blijft storm lopen voor de Oostende-tickets in Cerlce Brugge, maar nog niet alles is uitverkocht. KVO probeert nog de laatste 200 tickets aan de man te brengen. Vanaf donderdag kunnen de fans die kopen.